Krokant gebakken uitjes

Krokant gebakken uitjes worden vervaardigd uit verse Nederlandse uien van speciaal ontwikkelde uienrassen. De uien worden geschild, gewassen, gesneden en door een beslag gehaald om de perfecte krokantheid te krijgen. Daarna worden ze krokant gebakken in hoogwaardige plantaardige olie om er een overheerlijke smaak aan te geven. Het eindproduct is direct vanuit de verpakking en zonder verdere bewerking of bereiding te consumeren. Heerlijk, handig en onze uitjes bevatten bovendien geen kunstmatige kleur- geur- of smaakstoffen.


Lang houdbaar

De krokant gebakken uitjes behouden, als ze goed verpakt en droog bewaard worden, hun versheid tot acht maanden na productie. Gebakken uien worden al eeuwenlang in bijna alle kooktradities gebruikt. Het is een snelle en gemakkelijke vervanger van verse uitjes, waarmee de smaak van een groot aantal gerechten verbeterd wordt.


Vele toepassingen

De krokant gebakken uitjes worden wereldwijd gebruikt in talrijke gerechten. VariŽrend van hartige broodjes tot snacks, salades, soep, gebakken of gepofte aardappelen, aardappelpuree, rijstmaaltijden en topping voor bijvoorbeeld sandwiches, hotdogs en hamburgers. Binnen de diverse wereldculturen en buitenlandse keukens worden steeds meer toepassingen voor ons product ontdekt. In elk land maakt men op een specifieke manier gebruik van onze overheerlijke krokant gebakken uitjes.